Kik

Schooltijden

Wij werken met een continurooster. Vanaf dit schooljaar zijn de lestijden voor alle kinderen hetzelfde. Ons rooster ziet er als volgt uit:

Maandag 08.30-14.45
Dinsdag 08.30-14.45
Woensdag 08.30-12.15
Donderdag 08.30-14.45
Vrijdag 08.30-14.45

Hoe werkt het continurooster?

• U geeft uw kind een gezond tussendoortje mee voor de ochtendpauze en voor de lunch. Het eten voor de lunch leggen de kinderen in een krat in de klas. De krat wordt vervolgens in de koelkast gezet.

• Geef uw kind een theedoek mee. In alle groepen wordt er, vanuit hygienisch oogpunt, vanaf de theedoek gegeten.

• Wilt u dat u kind op school blijft dan staat hier een kleine vergoeding tegenover. Bij aanvang van het schooljaar ontvangt u een factuur van €90,- per kind. U kunt zelf kiezen of u dit bedrag in één of meerdere termijnen voldoet.

• De Lange Keizer verzorgt het toezicht bij het buitenspelen van alle groepen. Annette Meurs verzorgt de coördnatie. Heeft u een klacht of opmerking: Annette is te bereiken via annette@delangekeizer.nl of 06-30184004