Groep 5

Juf Maaike is er op maandag, dinsdag en vrijdag. 

Juf Ineke is er op woensdag en donderdag. 

 

Groep 5 gymt op maandag en donderdag. 

 

BERICHTEN

12 mei 2020 - Terug naar school!
Preview foto Na 8 weken werd het hoog tijd om weer eens een dagje naar school te gaan! Een beetje anders dan anders, maar weer heel fijn!

25 mrt 2020 - Stoepkrijttekeningen
Preview foto Een heerlijke tekenopdracht voor in de buitenlucht :)

23 mrt 2020 - Thuis werken groep 5
Preview foto Er wordt al hard gewerkt thuis, goed hoor! Hier verzamelen we leuke foto's van en ideeën voor jullie klasgenoten. Wij zijn trots op jullie! 

19 mrt 2020 - Thuis werken
Lieve kinderen van groep 5,

 

Wat een gekke situatie is dit, hè! Maar om ervoor te zorgen dat we allemaal gezond blijven, is dit echt het beste. Daarom moeten we er maar wat van maken met elkaar! Wij missen jullie enthousiasme en gezelligheid nu al...dus wij zouden het heel leuk vinden als jullie via social schools eens een berichtje of foto sturen. Vanaf maandag kunnen we ook chatten met elkaar, dus dan mag je de vragen die je over het werk hebt stellen. Op maandag, dinsdag en vrijdag zal juf Maaike reageren en op woensdag en donderdag juf Ineke.

 

Als het goed is, zijn jullie thuis allemaal heel goed aan het oefenen met jullie schoolwerk. Het is belangrijk dat jullie blijven oefenen, want dan kunnen we hopelijk snel weer aan de slag in de klas! Hieronder nog even wat wij van jullie verwachten:

 

-Maak elke dag 1 bladzijde van taal, spelling en rekenen (en/Of rekentijgers en spelling uit de blauwe map).

-Voor elke dag staat er werk klaar op www.spellingoefenen.nl

-Voor elke dag staat er werk klaar op www.redactiesommen.nl

-Lees in je leesboek

-Oefen de tafels / automatiseren

 

Daarnaast kan je lekker knutselen, een gezelschapsspel spelen, puzzelen, oefenen via MOO en andere sites op de tablet.

 

Heel veel succes jongens en meiden!

 

Groetjes juf Ineke en juf Maaike 


20 dec 2019 - Kerstdiner in groep 5.
Preview foto Het kerstdiner in groep 5 was weer een succes! Iedereen zag er prachtig uit en wat was er een hoop lekkers! Voor iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

16 okt 2019 - Blijdorp
Preview foto Het was een heerlijke dag in blijdorp en het weer viel alles mee! 

16 okt 2019 - Gastles egels
Preview foto Dinsdagmiddag 15 oktober kregen wij bezoek van de Egelopvang Westland. Wij hebben veel geleerd over egels; hoe je voor egels moet zorgen, wat de mensen bij de egelopvang doen en hoeveel herrie deze beestjes kunnen maken als ze wakker worden gemaakt! Het was een leuke, leerzame les, die mooi aansluit bij ons thema van biologie!

02 okt 2019 - Feestweek drumtastic
Wat een week, wat een week!! Na een fantastische cursusdag mochten de leerlingen op dinsdag een workshop van drumtastic volgen. Na een goede warmingup mochten zij met de stokken allerlei ritmes spelen op de ballen. Dit hebben ze dan ook erg enthousiast gedaan! En wat betreft de hoeveelheid foto's; ik kon niet kiezen dus heb alles er gewoon opgezet! 

17 sep 2019 - De eerste weken in groep 5
De eerste weken zitten er al weer op in groep 5! Weken waarin wij elkaar leren kennen, veel kanjeroefeningen doen, wennen aan de manier van werken in de groep en ook al hard gewerkt hebben. Hier wat foto's voor een kleine indruk van deze weken. Dat de rest van het schooljaar ook zo gezellig mag worden!