Groep 3

Juf Jennifer is er op maandag en dinsdag.

Juf Suzanne is er van woensdag t/m vrijdag.

 

 

Groep 3 gymt op maandag.

BERICHTEN

12 nov 2018 - Circuit bij het thema 'op wielen'
Wat mogen de kinderen leuke dingen doen behorende bij het thema 'op wielen'!

Zo mogen ze auto's timmeren, een ballonauto maken van lego, met treinen/auto's/autowegen/blokken in de bouwhoek en auto's vouwen. Zie de foto's. 


17 okt 2018 - Wat doen we nog meer naast lezen?

In groep 3 doen we heel veel en het lezen staat natuurlijk centraal. Maar we doen nog veel meer dan lezen en daar hebben we eens een paar foto's van gemaakt. Zo zie je onder andere dat we knutselen in een circuit behorende bij thema 3 'eet smakelijk' van lijn 3. Een onderdeel van het circuit is appelmoes maken. Je ziet de kinderen bezig met het rekenrek, je ziet ze lekker buiten spelen, ze zijn de wormenhotels eens goed aan het bekijken, ze doen een ouderwets spelletje (drie op een rij) behorende bij geschiedenis en je ziet ze even lekker bewegen met stagejuf Marlene in de gymzaal. 

We zijn dus lekker bezig en doen nog veel meer dan alleen lezen! 


09 okt 2018 - Wormenles
Vandaag hebben de kinderen heel veel geleerd over wormen. Ze hebben daarbij ook een werkblad gemaakt, echte wormen gezocht en ook nog een heel hotel voor ze gemaakt. U kunt deze hotels natuurlijk na schooltijd in de klas komen bewonderen! 

24 sep 2018 - Onze verjaardagskalender
Wij hebben dit jaar een prachtige verjaardagskalender gemaakt behorend bij onze leesmethode Lijn 3. Elke maand heeft zijn eigen halte gekregen, zijn ze niet leuk! 

01 sep 2018 - De eerste week in groep 3
In groep 3 ga je heel veel leren! De overgang van kleuters naar groep 3 is vaak nog erg groot, daarom hebben de kinderen de eerste week nog lekker veel mogen spelen!